Kontakt McNeil

Bemærk: Denne kontaktformular er beregnet til almindelige spørgsmål (såsom levering og bestilling af materialer). Har du medicinske spørgsmål eller kommentarer, der vedrører utilsigtede hændelser relateret til sygdomstilstande eller til brugen af vores produkter, kan du rette henvendelse til vores medicinske informationsafdeling, eller henvende dig til dit apotek, din læge eller behandler.

Ved at opgive personlige oplysninger om dig selv, herunder "følsomme" oplysninger, som f.eks. er relateret til sygdomme og helbredstilstand, kan du få mere glæde af dette website ved at modtage nyttige oplysninger om produkter og tjenester, som kan have din særlige interesse. På dette website bliver de oplysninger, du angiver, kun indsamlet, benyttet og videregivet i det omfang, det er nødvendigt for at efterkomme dine ønsker. Du accepterer, at de oplysninger, du angiver, bliver behandlet i overensstemmelse med dette websites Persondatapolitik.

Når du klikker på knappen "Ja", indvilliger du i, at oplysningerne sendes til andre lande, der ikke nødvendigvis er underlagt de samme love til at beskytte den type oplysninger, herunder lande uden for EU/EØS.

Jeg accepterer:
 
Dit navn: 
Din e-mail: 
Dit telefonnr.: 
Emne: 
Besked: